Galavečer v polských Kobierzycích 17.11.2012

Tohoto galavečera boxu se zůčastnilo 5 borců z ČR. Zastoupení zde měli tři oddíly a to BC Broumov - Jakub Šuda, Herbert Brause, TJ Lokomotiva Trutnov - Martin Novotný, Roman Kubát a BC Jíčín - František Bradáč.

Galavečer v polských Kobierzycích 17.11.2012

Broumovské boxery Jakuba Šudu a Herberta Brauseho doprovázel v rohu trenér Rafal a Zenek Kaczor.Oba broumovští boxeři odboxovali velice pěkné a obětavé zápasy. Herbertu Brausemu vylosovali soupeře Wojciecha Latos-Waznyho z BC Walbrzych který byl velice dobře připraven. Soupeř byl o dva roky starší a o dva kg lehčí. Herbert dal do utkání srdce a vyhrál toto utkání na body. Jakub Šuda nastoupil proti boxerovi Patryku Urbanskemu z KS Gvardia Wroclaw. Soupeř byl o rok starší a o 3.5 kg těžší.  Soupeř byl velice dobře připraven, mimochodem jako většina polských boxerů. Jakub se v ringu snažil a tvrdě bojoval, jak je jeho zvykem, nicméně rozhodčí posoudili toto utkání jako nerozhodné.

Oba dva broumovští boxeři si zaslouží pochvalu za předvedený výkon. 

VIDEO 

                               

FOTO 

 

 

Sponzoři

HS Flamingo                                               Box Events                                               Lion Nutrition